Mandy Prins

"Met het doel om fitter en strakker te worden kwam ik bij PTC."

Mijn half jaar bij PTC zit erop. En wat heeft dat een ander mens van mij gemaakt! Voorheen werd ik al moe van de gedachten dat ik zou gaan sporten, en nu kan ik niet meer zonder! Ook herken ik mijn eet en drink gewoontes niet meer terug. Van lekkernijen, frisdrank en wijntjes naar groenvoer, water en thee! 

De eerste weken waren erg wennen en zwaar. Mijn leefstijl werd op ze kop gezet, 3x in de week trainen en gezond eten. Maar dat wende snel, en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt.

Nu inmiddels een paar maten kleiner en veel fitter ben ik nog niet waar ik wil zijn, maar hé Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.  Ik ben al in de goede richting dankzij het top team van PTC !

PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb! Door jullie heb ik nu een nieuwe hobby, SPORTEN! =D

Maak jouw Goede Voornemens waar

Maak jouw goede voornemens waar met dit exclusieve 8-Weken Personal Training Programma voor vrouwen die hun doelen wi...

Lees meer

Nieuwe website Personal Training Company

De nieuwe website van Personal Training Company staat online! Dit moet uiteraard worden gevierd. Bij Personal Training Company ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Small Group Training is ideaal voor mensen die altijd samen trainen

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Minder tijd en meer effectiviteit met een Personal Trainer

  Lees meer
 • Resultaten

  Resultaten

  Bekijk hier welke resultaten jouw voorgangers hebben behaald!

  Bekijk
 • Leonie Leonie

  "Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!!"

 • Marjan Marjan

  "Nu een half jaar later, 10 kilo aan vet lichter, meer spieren en soepeler in mijn lijf ben ik blij met het behaalde resultaat!"

 • Kelly Kelly

  "Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk!"

 • Rowan Rowan

  "Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!"

 • Mandy Prins Mandy Prins

  "PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb!"

 • Doreen Wester Doreen Wester

  "Goede begeleiding, ook op het gebied van voeding, mooie studio, echt een goede stok achter de deur!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.