Rowan

Ik ben in februari 2015 begonnen bij  Personal training company. Ik heb meerdere operatie's gehad aan mijn knie en enkel waardoor ik een lange tijd thuis zat en weinig motivatie had om te gaan sporten, maar toen ik mijn jeans niet meer normaal aan kon wist ik dat het toch echt tijd werd om wat te gaan doen.

Na een heel leuk intake gesprek met Mike, was het dan zover. De trainingen werden op mijn doelen en op mijn lichaam afgestemd, dankzij de goede begeleiding en de zware maar vooral leuke trainingen vond ik weer plezier in het sporten. Ik heb onwijs veel geleerd bij PTC. De focus was vooral om de kracht in me benen weer terug te krijgen, wat niet altijd even makkelijk was, en om wat gewicht kwijt te raken. Het gezond eten en vooral leven was ook niet altijd even makkelijk maar ik voel een stuk fitter en zit weer goed in m'n vel, maar ik ben er nog lang niet en ben ook zeker niet van plan om te stoppen met sporten.

Ik wil graag het hele team van PTC bedanken. Annelies vooral jij bedankt voor alles, ik was niet altijd een van de makkelijkste met m'n blessures. Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!

Maak jouw Goede Voornemens waar

Maak jouw goede voornemens waar met dit exclusieve 8-Weken Personal Training Programma voor vrouwen die hun doelen wi...

Lees meer

Nieuwe website Personal Training Company

De nieuwe website van Personal Training Company staat online! Dit moet uiteraard worden gevierd. Bij Personal Training Company ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Small Group Training is ideaal voor mensen die altijd samen trainen

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Minder tijd en meer effectiviteit met een Personal Trainer

  Lees meer
 • Resultaten

  Resultaten

  Bekijk hier welke resultaten jouw voorgangers hebben behaald!

  Bekijk
 • Leonie Leonie

  "Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!!"

 • Marjan Marjan

  "Nu een half jaar later, 10 kilo aan vet lichter, meer spieren en soepeler in mijn lijf ben ik blij met het behaalde resultaat!"

 • Kelly Kelly

  "Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk!"

 • Rowan Rowan

  "Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!"

 • Mandy Prins Mandy Prins

  "PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb!"

 • Doreen Wester Doreen Wester

  "Goede begeleiding, ook op het gebied van voeding, mooie studio, echt een goede stok achter de deur!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.