Kelly

En dan zitten de 6 maanden training er alweer bijna op. Het is voorbij gevlogen.  4 Mei was mijn eerste training en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten. Maar dit werd heel snel duidelijk. Ik dacht: ; dit zal de komende 6 maanden afzien worden en ze zullen heel lang duren. Zowel met sporten als de voeding. Bijna niets mogen eten en wat je mag eten is ei, groente en wat vlees. Dit zou ik nooit volhouden.
Maar niets is minder waar. Ik heb het volgehouden, de 6 maanden lang. Natuurlijk was het af en toe afzien, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. En de voeding was een eitje! 
Ik mocht vanaf september koolhydraten gaan toevoegen in mijn dieet, maar hier heb ik totaal niet de behoefte aan. Het gebeurt zelden dat ik iets eet waar koolhydraten inzitten. Ik kan wel zeggen dat mijn levensstijl 180 graden is gedraaid en ik ben er blij mee. 

Na 6 maanden is er ruim 10 kilo af en ben ik 2 kledingmaten gezakt. Ik kan niet anders dan dankbaar zijn dat ik dit heb gewonnen via facebook, want zonder Personal Training Company was mij dit nooit gelukt. 
Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk ;)

Maak jouw Goede Voornemens waar

Maak jouw goede voornemens waar met dit exclusieve 8-Weken Personal Training Programma voor vrouwen die hun doelen wi...

Lees meer

Nieuwe website Personal Training Company

De nieuwe website van Personal Training Company staat online! Dit moet uiteraard worden gevierd. Bij Personal Training Company ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Small Group Training is ideaal voor mensen die altijd samen trainen

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Minder tijd en meer effectiviteit met een Personal Trainer

  Lees meer
 • Resultaten

  Resultaten

  Bekijk hier welke resultaten jouw voorgangers hebben behaald!

  Bekijk
 • Leonie Leonie

  "Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!!"

 • Marjan Marjan

  "Nu een half jaar later, 10 kilo aan vet lichter, meer spieren en soepeler in mijn lijf ben ik blij met het behaalde resultaat!"

 • Kelly Kelly

  "Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk!"

 • Rowan Rowan

  "Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!"

 • Mandy Prins Mandy Prins

  "PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb!"

 • Doreen Wester Doreen Wester

  "Goede begeleiding, ook op het gebied van voeding, mooie studio, echt een goede stok achter de deur!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.