Leonie

Toen ik voor de spiegel stond voordat ik begon bij personal training company keek ik naar mezelf en was ik niet echt tevreden. 
Er puilde hier en daar wat over mijn broekrand, mijn BH ruste op een soort van drempeltje en mijn kin, ook daar hing iets onder. Het was niet heel veel maar toch voldoende om mij niet heel zelfverzekerd te voelen. 
Ik ga in juli trouwen en wil toch wel stralen op onze grote dag, en mooi in mijn bruidsjurk passen. 

Ik nam de grote stap om contact op te nemen met PTC. Ik werd daar heel vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten maar ook wat ze daar van mij verwachtte. 
Het bijhouden van een eetdagboek was een van de dingen. Ik kreeg een lijst(je) mee van producten die ik mocht eten en moest alles noteren wat ik at. Dit was de eerste stap naar een nieuw en gezonder leven. Daarnaast ging ik 2x per week sporten. en niet sporten zoals ik altijd had gedaan had en gewend was (stukje fietsen hier, crosstrainertje daar). Nee echt aan de gang met gewichten. Na de eerste training had ik geen vezel meer in mijn lijf wat nog energie had. ik bibberde op mijn benen maar de trainer had zo veel woorden vol lof dat ik wel weer terug durfde te komen. De spierpijn was heftig maar ik voelde me voldaan omdat ik nu zeker wist dat ik goed mijn best had gedaan. 
Volgas aan de gang, 2x in de week KNALLEN!! ik begon te wennen aan het schema en het eten. ik werd creatiever met het bedenken van gerechtjes, wat kan je eigenlijk veel met groenten! 
Langzaam maar zeker zag ik wat veranderen. mijn vet werd omgezet in spieren. Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!! Dit had ik helemaal niet verwacht. M'n boven benen leken wel te krimpen en werden helemaal strak. Hetzelfde gold voor mijn billen en buik. 

Hoewel ik nog dagelijks spierpijn had van de trainingen werd ik aanzienlijk sterker. We gingen 1 les terug naar het schema van de eerste week. waar ik toen nog heel veel moeite mee had vloog ik er nu zo doorheen. 
Wat gaf dat een goed gevoel!!  Nu, na 6 maanden training zit ik lekker in m'n vel, er zit niets meer in de weg, alles voelt lekker. Waar ik eerst nog wel wat kwaaltjes had aan mijn knieen is dit compleet verdwenen. Ik heb veel meer energie, geniet van nieuwe kleren shoppen en kan op het moment niet wachten tot ik een bikini kan kopen. 

Mijn bruidsjurk is uitgezocht en staat fantastisch op dit "nieuwe" lichaam. Daarmee gezegd: ik ben superblij dat ik de stap heb genomen om te gaan trainen bij Personal training company, mede dankzij de professionele hulp van de trainers heb ik sprongen gemaakt en zit ik nu heel lekker in m'n vel! bedankt iedereen!!

Maak jouw Goede Voornemens waar

Maak jouw goede voornemens waar met dit exclusieve 8-Weken Personal Training Programma voor vrouwen die hun doelen wi...

Lees meer

Nieuwe website Personal Training Company

De nieuwe website van Personal Training Company staat online! Dit moet uiteraard worden gevierd. Bij Personal Training Company ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Small Group Training is ideaal voor mensen die altijd samen trainen

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Minder tijd en meer effectiviteit met een Personal Trainer

  Lees meer
 • Resultaten

  Resultaten

  Bekijk hier welke resultaten jouw voorgangers hebben behaald!

  Bekijk
 • Leonie Leonie

  "Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!!"

 • Marjan Marjan

  "Nu een half jaar later, 10 kilo aan vet lichter, meer spieren en soepeler in mijn lijf ben ik blij met het behaalde resultaat!"

 • Kelly Kelly

  "Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk!"

 • Rowan Rowan

  "Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!"

 • Mandy Prins Mandy Prins

  "PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb!"

 • Doreen Wester Doreen Wester

  "Goede begeleiding, ook op het gebied van voeding, mooie studio, echt een goede stok achter de deur!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.