Onze resultaten

BRENDA

Brenda! Met een keiharde motivatie en doorzettingsvermogen is dit resultaat bereikt na slechts 10 weken. Met de juiste training en een gezond voedingsschema kan je op de juiste manier goed afvallen.

JILL

Jill Beentjes, na slechts 5 maanden trainen in Heerhugowaard, super prestatie! #proud

KELLY

Kelly is meer dan 10 kg vetmassa verloren door een goed verzorgd voedingsplan (rekening houdend met hormoonbalans) alsook een op maat gemaakt trainingsschema. Kelly heeft ook op onze website een testimonial geschreven.

MARC

Gefeliciteerd Marc! 26,3 kilo lichter! Bedankt voor jouw keiharde inzet en positieve instelling welke zelfs van invloed is op andere cliënten. Geniet van deze prestatie!

MELISSA

Melissa, 23 jaar, heeft getraind op onze locatie in Alkmaar. Melissa heeft zich 3 maanden aan haar gezonde voeding en trainingsschema gehouden. Ze is in deze periode meer dan 13 kg vet kwijtgeraakt! De omtrek van haar taille is met 31 cm verminderd!

MANDY

Mandy, super bedankt voor jouw mooie testimonial!! Je bent een TOPPER! Met jouw motivatie en doorzettingsvermogen in zowel onze gym als thuis met jouw persoonlijke voedingsplan kan dit ook niet mislukken! Heel veel succes!

Maak jouw Goede Voornemens waar

Maak jouw goede voornemens waar met dit exclusieve 8-Weken Personal Training Programma voor vrouwen die hun doelen wi...

Lees meer

Nieuwe website Personal Training Company

De nieuwe website van Personal Training Company staat online! Dit moet uiteraard worden gevierd. Bij Personal Training Company ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Small Group Training is ideaal voor mensen die altijd samen trainen

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Minder tijd en meer effectiviteit met een Personal Trainer

  Lees meer
 • Leonie Leonie

  "Alles werd strakker, na 3 maanden trainen was ik ongeveer 5 cm kwijt in de omtrek van mijn buik, WAUW!!"

 • Marjan Marjan

  "Nu een half jaar later, 10 kilo aan vet lichter, meer spieren en soepeler in mijn lijf ben ik blij met het behaalde resultaat!"

 • Kelly Kelly

  "Alle trainers van PTC bedankt voor de afgelopen 6 maanden! Ik zal altijd aan jullie blijven denken, als ik in de spiegel kijk!"

 • Rowan Rowan

  "Mocht je overwegen om bij PTC te gaan sporten, ik zeg doen!"

 • Mandy Prins Mandy Prins

  "PTC bedankt voor de leuke en leerzame tijd en het resultaat wat ik nu bereikt heb!"

 • Doreen Wester Doreen Wester

  "Goede begeleiding, ook op het gebied van voeding, mooie studio, echt een goede stok achter de deur!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.